info@algarvetips.nl

Fantastische boottochten in de Algarve!

Zoek jij een leuke boottocht dan ben je bij Algarve tips aan het juiste adres. Van sunset tours, BBQ boottours tot aan een privé boot. Alles is mogelijk. De Algarve heeft een prachtige kustlijn, indrukwekkende rotsformatie en een wheedler Atlantische oceaan.

Tip 1. Benagil tours Algarve

Vaar naar de prachtige grotten van Benagil en maak een herinnering om nooit meer te vergeten. De gemakkelijkste manier om de Benagil grotten te bezoeken is met een boottocht. Je hebt zowel kleine al grotere boten. Met een kleine boot kan je het vaakst de grotten van dichtbij bekijken. Je zult een geweldige tour hebben. Gedurende 2,5 uur en een half zie je verbazingwekkende grotten en rotsen is er tijd om te zwemmen. Op de terugweg neemt de schipper je vaak verder weg van de kliffen, zodat je de kans krijgt om dolfijnen te zien en het grotere perspectief van de kliffen te ervaren. Bekijk en boek hier. Wanneer en activiteit niet doorgaan krijg je via Algarve tips altijd je geld terug. 

Boottocht Algarve

Tip 2. Dolfijnen boottochten Algarve

De Algarve heeft een rijk zeeleven dicht bij de kust. Er zwemt van alles rond. Het meest voorkomend zijn dolfijnen. .De kans dat je dolfijnen ziet wanneer je een dolfijnentocht in de Algarve boekt is 80%. Naarmate het warmer wordt is ook de kans groter dan voegen de kinderen zich namelijk snel bij hun ouders. Voel de sensatie van de wind in je gezicht terwijl je over de glinsterende Atlantische Oceaan glijd op zoek naar prachtige tuimelaars en gewone dolfijnen of zelfs andere verschillende soorten wilde dieren. Bekijk hier verschillende tours en boek online. 

Dolfinen boot tour Algarve

Tip 3. Catamaran en BBQ tochten Algarve

Geniet van deze 4 of 6 uur durende catamarantochten, ga de grotten binnen en vaar door de rotsformaties zonder van boot te hoeven veranderen. Bekijk de beroemde afgelegen stranden van Lagos, zoals Praia D. Ana en Praia do Camilo, van dichtbij of die van Benagil. Tijdens deze comfortabele boottocht heb je de kans om te zwemmen in een beschutte baai.  Wanneer je een toch boekt met BBQ kun je altijd wel wat muziek verwachten en de BBQ vindt plaats op het strand. Deze tochten zijn een van ons favorieten. Bekijk en boek ze hier. 

Tip 4. Privé boottochten Algarve

Hoe leuk is het om samen met je geliefde, gezin of groep vrienden een privé boot te huren. In de Algarve huur je deze altijd met schipper. Je kan verschillende tours boeken. Een hele dag met eten en drinken, een romantische sunset tour met tapas en wijn of gewoon een leuke party boot. Bekijk hier alle mogelijkheden.

prive boot portimao Algarve