info@algarvetips.nl

Auto huren in de Algarve

Renault Traffic

Auto huren Algarve

Tijdens je vakantie in de Algarve raden wij een auto echt aan! Boek ruim van te voren om teleurstelling te voorkomen. Wij werken alleen met bedrijven waar we zelf ook een auto hebben gehuurd en wat ons dus goed is bevallen.
Uitstekende aanbiedingen voor dagelijkse en wekelijkse auto verhuur in Algarve.

Auto huren Faro

Een auto huren doe je op Faro vliegveld. Hier kun je gelijk de prachtige hoofdstad van de Algarve ontdekken. Faro is een charmante stad met mooie gebouwen en sfeervolle straatjes. Er zijn ook verschillende leuke activiteiten te beleven in en rondom Faro. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Kajakken, fietsen, wandelen of wat dacht je van paragliden. Er is voor elk wat Wills in de mooie natuur van Faro. Het belangrijkste is; je kunt het allemaal nog lekker buiten doen ook. Wij gingen naar de Ria Formosa een prachtig natuurgebied dat je echt moet zien. Dit kun je wandelend, fietsend, kajakken of met een boottocht doen.
Vanaf Faro rij je de snelweg op naar jouw bestemming. Je kan ook mooie binnendoor routes nemen. Je betaald bij het autobedrijf voor een tolkastje vaak maak je niet meer op dan dat ze al in de kosten hebben meegerekend. Je kan ook alle tolwegen vermijden door binnendoor te gaan.
Liefhebbers van mooie autoritten, rij langs de hele kust tot aan Sagres en ga terug via Vila do Bispo en dan naar de Aljezur. Je kan ook een mooie binnendoor route rijden naar Lissabon vanaf de Aljezur via Setubal. Boek hier een huurauto auto voor de Algarve!

Auto verhuurbedrijven Algarve

Boek vandaag nog een auto.