info@algarvetips.nl

Actief in Albuferia

Er zijn verschillende leuke activiteiten te doen in Albufeira. Denk hierbij aan suppen en paardrijden. Er is voor ieder wat wils, bovendien heeft de Algarve een prachtige natuur. Het belangrijkste is; deze activiteiten kun je allemaal nog lekker buiten doen ook en verder blijf je lekker sportief tijdens jouw vakantie. Wij zijn jaren geleden een lang weekend hier geweest. Ons weekend begon met de boulevard te verkennen en met een wandeling door de barstreet. Ben je jong dan is het hier fantastisch. Bekijk alle activiteiten hier!

Albuferia boottour

Actief in Albufeira

Actief in Lagos

Er zijn verschillende leuke activiteiten te beleven in en rondom Lagos. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Kajakken, fietsen, wandelen of dolfijnen boottours. Er is voor ieder wat wils in de mooie natuur van Lagos. Het belangrijkste is; je kunt het allemaal nog lekker buiten doen ook. Wij gingen bijvoorbeeld kajakken langs de kust van Lagos. Onvergetelijk. Bekijk al onze activiteiten tips hier.

kajakken in Lagos

Kajakken in Lagos

Actief in Faro

Ga jij op vakantie naar de Algarve dan vlieg je hoogdtwaarschijlijk op Faro. Er zijn verschillende leuke activiteiten te beleven in en rondom Faro. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Kajakken, fietsen, wandelen of wat dacht je van paragliden. Er is voor ieder wat wils in de mooie natuur van Faro. Het belangrijkste is; je kunt het allemaal nog lekker buiten doen ook. Wij gingen naar de Ria Formosa een prachtig natuurgebied dat je echt moet zien. Dit kun je wandelend, fietsend, kajakken of met een boottour doen. Bekijk al onze activiteiten tips hier.

Paragliden Albufeira

Fly in paragliding over algarve

Meer activiteiten in de Algarve

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke activiteiten in de Algarve. Ga jij liever wandelen of naar het strand ook hiervoor hebben wij heel veel leuke tips. Bekijk ze op onze website!

Vliegticket nodig?