info@algarvetips.nl

Restaurants in Lagos.

1. Restaurant Mar

Een van onze favorieten restaurant in Lagos is Mar in Lagos. Iedere keer dat wij in de Algarve zijn komen wij weer terug. Met een prachtig uitzicht op de zee en de mooie rotsen van Lagos geniet je hier van verschillende gerechten. Je vindt vlees, vis en vegetarische gerechten op de kaart. De prijzen variëren hier, maar voor een hoofdgerecht ben je vaak niet meer dan €15,00 kwijt. Bij restaurant Mar in Lagos wil je echt geweest zijn. Ga jij op vakantie naar Lagos in de Algarve zet dit restaurant dan op je lijstje! Reserveren

2. O Camilo Restaurante

Zin in seafood? Dan ben jij bij O Camilo Restaurante in Lagos aan het juiste adres. Dit restaurant kun je vinden bij de Ponta da Piedade. Wij bestelden hier de oesters voor maar €1,90 per stuk, de gamba’s en dorade. Heb jij ook een mooie wandeling gemaakt en zin in een heerlijke lunch met uitzicht op de kust van Lagos? Ga dan naar Camilo restaurant in Lagos.  Reserveren is gewenst. Op maandag gesloten. Reserveren.

3. Avenida

Sjiek dineren in Lagos? Bij Avenida restaurant in Lagos kun je heerlijk dineren en overnachten. Hou jij wel van een beetje luxe dan zit je hier op het juiste adres. Het hotel ligt aan de haven van Lagos en heeft een zwembad. In het restaurant kun je genieten van heerlijke gerechten, bereid van lokale producten. Dit restaurant staat bekend als een van de beste van Lagos. Reserveren.

Avenida Lagos

4.BARBOSA

Restaurant Barbosa in Lagos is ook een van ons favorieten. Hier ga je heen voor geweldig eten, lokale wijnen en goed entertainment. Ze serveren heerlijke vis, tapas en prachtige cocktails. Voor een leuke avond uit in Lagos stad ga je zeker een keer naar BARBOSA.

BARBOSA Lagos

Wij hebben nog veel meer leuke restaurant tips voor je in de buurt van Lagos. Bekijk ze hier: Restaurants in en om Lagos.

www.algarvetips.nl